Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівщина: затримали керівника райвідділу виконавчої служби на хабарі

  • 15.08.2022, 14:50
  • 945

Працівники ДБР у Львівській області затримали керівника одного з районних відділів виконавчої служби, який вимагав хабар у колишнього підлеглого

Фото з сайту ДБР
Фото з сайту ДБР

Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

"Правоохоронці розслідували кримінальне провадження за фактом нібито службового підроблення офіційних документів під час проведення одного з виконавчих проваджень. У матеріалах фігурував підлеглий посадовця - колишній працівник виконавчої служби. За 4 тисячі доларів США керівник райвідділу обіцяв вирішити питання з правоохоронцями щодо непритягнення його до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Фото: ДБР
Фото: ДБР

При цьому він погрожував, що якщо експрацівник відмовиться від "співпраці", то правоохоронці знайдуть достатньо доказів для оголошення йому підозри.

Керівника виконавчої служби затримали під час отримання хабаря в одному зі спальних районів Львова. Йому вже оголосили підозру у пособництві в одержанні службовою особою неправомірної вигоди.

Чоловікові загрожує до 10 років в'язниці. Також правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до кримінального правопорушення.

Схожі новини