Передплата 2024 ВЗ

Після кількох негативних тестів: у Байдена знову коронавірус

  • 31.07.2022, 08:41
  • 565

У президента США Джо Байдена знову тест показав позитивний результат на Covid-19. До цього кілька днів поспіль його тести показували негативний результат

Після кількох негативних тестів: у Байдена знову коронавірус
Після кількох негативних тестів: у Байдена знову коронавірус

Про це відомо з сайту Білого дому.

Як зазначається, у невеликого відсотка пацієнтів, які приймають препарат PAXLOVID, спостерігається так званий «рикошет» COVID-позитивності. Тому Байдену та його оточенню робили регулярні тести.

«Після негативного результату у вівторок ввечері, в середу вранці, в четвер вранці і в п'ятницю вранці, президент показав позитивну реакцію вранці в суботу в тесті на антиген. У президента не було повторної появи симптомів, і він продовжує відчувати себе досить добре», — йдеться у висновку лікаря Кевіна О'Коннора.

В даному випадку немає причин для того, щоб Байден знову почав приймати паксловід, але медики продовжать спостереження, і пацієнт залишиться на ізоляції.

Байден також прокоментував свій стан

«Друзі, сьогодні у мене знову позитивний результат на COVID. Це відбувається з меншістю пацієнтів. У мене немає симптомів, але я збираюся ізолюватися для безпеки мого оточення», — написав він у твіттері.

Фото з мережі

Схожі новини