Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

рашистам не вдасться взяти атомників під свій контроль

  • 18.06.2022, 10:11
  • 550

Прихвостні російських окупантів висувають вимогу «ознайомити» працівників тимчасово захопленої Запорізької АЕС зі своїми «порядками». Вже все перепробували, а вказівки до персоналу так і не доходять

рашистам не вдасться взяти атомників під свій контроль
рашистам не вдасться взяти атомників під свій контроль

Ніяк не вдається рашистам затягти атомників під свій контроль. Спойлер: і не вдасться.

А працівники чудово розуміють, як зараз залишатися на своїх місцях і продовжувати роботу настільки, наскільки це можливо. Бо поки посіпаки граються у «владу» і не дають спокійно працювати, колектив ЗАЕС тримає на своїх плечах безпеку найбільшої атомної електростанції в Європі.

Окупанти так бояться всього, що заборонили працівникам АЕС носити на роботу телефони з камерами та інтернетом. Це якийсь невідомий раніше рівень параної. Ну і боягузтва, звісно. Бо у голові притомної людини не може вкластися той факт, що працівника затримали на прохідній, через те, що він приніс із собою звичайний засіб зв’язку!

Від безвиході рашисти почали блокувати перепустки тим, хто якийсь час не був на станції. А щоб розблокувати — треба прослухати «інструктаж про заборони».

Шкода, що Орвелл цього не бачить, бо тут вимоги дурніші, ніж у героів його творів.

А за всіма вигадками «руськомірних» стоїть величезний страх. Страх перед енергодарцями, які їх ненавидять, і перед українською армією, яка докладе всіх зусиль, щоб звільнити і станцію, і місто від рашиської погані.

До цього моменту залишилося вже зовсім трошки! Головне — набратися мужності й дочекатися!

Все буде Україна!

Енергодар Поділитися новиною

Схожі новини