Передплата 2024 «Добрий господар»

Частина Львова буде без гарячої води до кінця червня

Гідравлічні випробування затримуються, зокрема, через великі пориви у тепломережах

Частина Львова буде без гарячої води до кінця червня
Частина Львова буде без гарячої води до кінця червня

Гідравлічні випробування теплових мереж (підготовчі роботи до запуску тепла в зимовий сезон. — Авт.), які мали фінішувати на початку червня, продовжили до 27 червня. Лише частині Залізничного та Шевченківського районів Львова гарячу воду обіцяють увімкнути уже 9 червня. Решті львів’ян і далі доведеться гріти воду для душу в баняках.

Як розповів «ВЗ» директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Олександр Одинець, одна з причин затримки гідравлічних робіт — воєнний стан. Мовляв, є логістичні проблеми з доставкою матеріалів.

«Війна внесла корективи й щодо гідравлічних випробувань — складніше виконувати деякі роботи. Але, попри воєнний стан, ми все ж непогано справляємося, — запевняє чиновник. — У минулі роки перевірка теплових мереж до зими тривала майже місяць, терміни залежали від поривів у мережах, які треба „зшити“. Тим містянам, які мають тепло від ТЕЦ-1 та ТЦ „Північна“, гарячу воду включать аж 27 червня. Там великий комплекс робіт. Ремонтуємо мережі великих діаметрів, роботи складні. Також робимо ревізію насосів і запірної арматури. На ТЕЦ-1 робимо ревізію електричного обладнання».

Фото ЛМР

Схожі новини