Передплата 2024 «Добра кухня»

кремль показово карає воєначальників за поразки в Україні, - розвідка

  • 17.05.2022, 12:38
  • 1 787

Воєначальники росії й надалі продовжують вражати світ своєю некомпетентністю та прагненням до самознищення

кремль показово карає воєначальників за поразки в Україні, - розвідка
кремль показово карає воєначальників за поразки в Україні, - розвідка

Про це повідомляє ГУР МО.

За час російсько-української війни, жодних стратегічних завдань, які були пафосно оголошені путіним у промові 23 лютого, російським окупаційним військам виконати не вдалося, зазначає розвідка.

«Щоб зменшити для себе наслідки майбутньої політичної та кримінальної відповідальності, кремлівська влада намагається звинуватити у всіх невдачах та поразках командирів окупаційних частин та з’єднань. Пошук винних керівництво країни-окупанта розпочало в „кращих сталінських традиціях“», — йдеться в повідомленні.

У відомстві заявляють, що за «героїчну втрату» гордості ЧФ рф ракетного крейсера «Москва» був відсторонений від посади та заарештований командувач Чорноморського флоту віцеадмірал Ігор Осипов. Слідчі дії також було розпочато щодо його першого заступника віцеадмірала Сергія Пінчука.

Крім уього, за втрати особового складу, озброєння та військової техніки усунуто з посади Владислава Єршова, який керував шостою армією зс рф.

Також цих же причин відсторонено командира першої танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя.

За даними розвідки, у зв'язку з незадовільним виконанням поставлених завдань усунуто з посади командувача 22 АК південного військового округу в Криму генерал-майора Аркадія Марзоєва та полковника Михайла Пономарьова з посади й командира 103 окремої бригади матеріально-технічного забезпечення.

Читайте також: Окупація Херсону доводить провал росії, — британська розвідка

Фото з мережі

Схожі новини