Передплата 2024 «Добра кухня»

російські солдати хочуть втікати з України, - розвідка

  • 14.05.2022, 14:50
  • 737

російські окупанти, які зараз перебувають у Херсонській області, жаліються родичам, що у війську немає зброї, і взагалі вони планують звільнятися

російські солдати хочуть втікати з України, - розвідка
російські солдати хочуть втікати з України, - розвідка

Про це пише Цензор.НЕТ із посиланням на сайт Головного управління розвідки МО.

У телефонній розмові окупанта, яку перехопили українські служби, російський солдат із Бурятії (2 десантно-штурмова бригада, зараз у Херсонській області) намагається пояснити матері, чому армія рф налаштована не так «патріотично», як розповідають пропагандисти:

«Чого вони здаватися будуть, ми на їхній Батьківщині? Мені ця Україна взагалі не цікава. Треба приїжджати та звільнятися… Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується — не хоче».

«Командир моєї батареї другого взводу сам собі в ногу вистрілив, щоб звалити звідси! Ще на самому початку. Про що говорити можна? Він у Чечні служив».

Мати ж відразу розповідає про «наступ Заходу на росію»:

«Якщо захід почне наступ на росію. «Нас просто всіх повбивають. Буде четверта світова війна, і росія в ній програє».

Син відповідає на диво тверезо. Але вже пізно:

«Тоді путін, може, схаменеться. Він же розуміє, що ми тут отримуємо жорстко. Боєприпасів та людей — немає… Згідно з уставом, якщо від бригади менше 50% залишилось, бригаду виводять або прикомандировують до іншої бригади. А ми своєю бригадою так і воюємо. Тільки народу менше стає… У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в росії».

Читайте також: росія вичерпала резерви боєздатних батальйонно-тактичних груп, — розвідка

Фото з мережі

Схожі новини