Передплата 2024 ВЗ

У рф повідомляють про вибухи та роботу ППО у Воронежі

  • 27.04.2022, 11:18
  • 874

Жителі Воронежа і Курська прокинулись від звуку вибухів та роботи ППО

У рф повідомляють про вибухи та роботу ППО у Воронежі
У рф повідомляють про вибухи та роботу ППО у Воронежі

«Було дві «хлопка» в районі мікрорайону Шилово. Жителі мікрорайону Шилово розповідають у соцмережах, що близько 04:40 у небі «два рази спрацювала ППО», — заявив помічник оперативного чергового у Воронежі.

Про роботу системи ППО також повідомив губернатор Курської області Роман Старовойт. «Сьогодні вночі, о 02:45, багато мешканців Курська чули „хлопки“. Деталі інциденту уточнюються. За попередніми даними, спрацювала система ППО».

Спочатку була інформація, що «жители сообщают о хлопках в небе». Але, мабуть, так сильно «хлопало», що губернатор області В'ячеслав Гладков заявив, що горить склад боєприпасів.

«Щойно зв'язався з головою Головинського сільського поселення Денисом Золотухіним. У районі села Стара Нелідівка горить склад», — Гладков.

В ОПУ прокоментували

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав «абсолютно природним процесом» та «божественним втручанням у справи грішників» вибухи у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях рф.

«Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес. Карма — штука жорстока», — написав Михайло Подоляк в Telegram.

За його словами, тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області Росії також «починають активно вивчати таке поняття, як «демілітаризація».

Подоляк зазначив, що великі паливні склади та склади боєприпасів у рф горять і вибухають з різних причин.

«Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі», — підсумував радник голови ОП.

Читайте також: Вибухи у Придністров'ї: пошкоджено антени, які транслювали радіо рф

Фото: Цензор. НЕТ

Схожі новини