Передплата 2024 ВЗ

«Купи зустріч» і допоможи придбати квадрокоптери на фронт

Завдяки благодійній акції і любителям покавувати, у Львові хочуть зібрати 500 тисяч гривень

У Львові стартувала традиційна соціальна акція «Купи зустріч — допоможи Україні». Суть проєкту — придбати за певну суму зустріч на каві з цікавою людиною, яка виставила себе лотом акції — відкритого аукціону. Зареєстровані лоти пропонують стартову ціну за свою зустріч. У коментарях в соцмережі Фейсбук, на сторінці проєкту, охочі придбати кавування із зацікавленою людиною пропонують більшу суму. Хто до кінця акції запропонує більше, той піде на зустріч, а кошти потрібно перерахувати на фронт.

Як розповіли «ВЗ» організатори проєкту «Купи зустріч — допоможи Україні», місія благодійного аукціону — придбати дванадцять квадрокоптерів для бійців на передовій. Для цього потрібно зібрати півмільйона гривень.

Стати лотом аукціону можна до 20 квітня. Мінімальна стартова ціна лота — 100 грн, торги заплановані на 22 квітня. Як правило, лоти пропонують свою мінімальну ціну за кавування з собою — від 500 грн.

Станом на 13 квітня в акції беруть понад 50 лотів, серед яких відомі бізнесмени, психологи, волонтери, журналісти, блогери…

Читайте також: «Маю намір створити музичну групу — маленький джаз-бенд»

Схожі новини