Передплата 2024 «Добрий господар»

Нардепи знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з етеру Еспресо, Прямий і 5 канал

  • 09.04.2022, 10:13
  • 1 145

Нардепи "Євросолідарності" Микола Княжицький, Софія Федина й Олег Синютка знайшли в Ковелі концерн РРТ, який вимкнув з етеру Еспресо, Прямий і 5 канал, і попросили негайно ввімкнути канали

Нардепи знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з етеру Еспресо, Прямий і 5 канал
Нардепи знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з етеру Еспресо, Прямий і 5 канал

Про це написав нардеп Микола Княжицький.

«Учора ми з колегами Олегом Синюткою й Софією Фединою знайшли керівництво концерну РРТ, яке вимкнуло з ефіру ефіру Еспресо, Прямий і П"ятий. В.о. керівника концерну здійснює керівництво з Ковеля Волинської області. Не думаю, що розповсюджую зараз велику державну таємницю.

Просто тут, у Ковелі, найзручніше отримувати кошти на ремонт пошкодженних агресором телевеж через ковельську фірму племінника пана Семерея", — наголосив він.

За словами депутата, після війни журналісти Еспресо, Прямого і 5 каналу та їхні американські партнери перевірять посадовців, які з тилових міст через власні фірми «боролися з ворогом» і «відновлювали наслідки». Микола Княжицький, Софія Федина, Олег Синютка пояснили Семерею, як він відповідатиме за «державну зраду», «самоуправство» і «незаконне втручання телекомунікаційних мереж».

«Попросили негайно виправити беззакону помилку з вимкнення каналів. Ми чудово усвідомлюємо, що Сергій Семерей не ініціював вимкнення каналів, а лише виконав незаконну вказівку. Але це йому ще треба довести. А робити він цього не хоче, бо дія у злочинній групі лише збільшує відповідальність за злочин. Слава Україні! Смерть путінським агресорам! До відповідальності тих, хто їм прислуговує, щоб знищити патріотичне українське мовлення, обмежити демократичні свободи за путінським зразком!!!» — додав депутат.

Читайте також: Рішення про відключення «5 каналу», «Прямого» і «Еспресо» не об'єднує, а роз'єднує суспільство — правозахисники

Фото з мережі

Схожі новини