Передплата 2024 «Добрий господар»

Невиліковно хворий? Діагнози кремлівського "фюрера"

  • 06.04.2022, 13:32
  • 1 072

Достеменно невідомо на що хворіє путін. Всі "діагнози", які звучать у ЗМІ, ставляться, так скажемо, "на око"

Невиліковно хворий? Діагнози кремлівського "фюрера"
Невиліковно хворий? Діагнози кремлівського "фюрера"

ТСН публікує ймовірні діагнози путіна.

«Стероїдна лють» на фоні лікування раку

В американській розвідці вважають, що путін страждає на мозковий розлад, викликаний недоумством, хворобою Паркінсона або «стероїдною люттю», що виникла в результаті лікування раку стероїдами.

Хвороба Паркінсона

The Sun ще у 2020 році писало, що у путіна хвороба Паркінсона.

British Medical Journal писав, що асиметрично зменшений розмах рук Путіна також є класичною рисою хвороби Паркінсона і може виявлятися у «клінічно непошкоджених суб'єктів із схильністю до подальшого розвитку» хвороби.

Синдром Аспергера

Серед інших версія Синдром Аспергера. У матеріалі USA Today повідомлялося про «неврологічну аномалію» путіна, яку деякі з учених трактують як синдром Аспергера, і яка, на їхню думку, заважає ухвалювати йому грамотні рішення. Жодних прямих доказів, однак, немає. Дмитро Пєсков прокоментував статтю, назвавши її «дурістю, яка не заслуговує на коментарі».

Рак підшлункової залози або спинного мозку

Низка американських та британських видань написала про це ще у 2014 році. Видання The New York Post повідомляло, що інформація надійшла від літнього німецького лікаря, який лікував путіна. Пєсков одразу спростував це, назвавши черговою нісенітницею.

Журнал The Week також повідомив про чутки щодо іншої «серйозної хвороби», можливо, про рак спинного мозку.

Радянський розвідник, майор КДБ та колишній однокурсник путіна Юрій Швець у своїх відео на YouTube переконаний, що путін справді хворий та його лікують. Чим хворий, це, звичайно, загадка, але найімовірніше, ліки застосовуються сильні. А також Швець стверджує, що путін панічно боїться навіть свого найближчого оточення. А ще переконаний, що «кремлівський фюрер» дуже боїться за своє життя і має гіпертрофований інстинкт самозбереження, який може трансформуватися в психологічну чи скоріше навіть у психічну проблему.

Читайте також: «Новітній фюрер» приймає «криваві ванни»: розслідування

Фото з сайту Главком

Схожі новини