Передплата 2024 ВЗ

Йдеться про бойових кажанів-бандерівців? Новий фейк від російського Міноборони

  • 16.03.2022, 22:00
  • 558

Нова вигадка російської пропаганди: виявляється, Служба безпеки України нібито «за підтримки західних країн готує провокацію із застосуванням отруйних речовин проти мирних мешканців»

«Цікаво, чи тут не йдеться про тих бойових кажанів-бандерівців, які, за „секретними і дуже точними даними“ окупантів, мали переносити біологічну зброю?», — іронічно запитує СБУ.

Як зазначають у відомстві, тези про «провокацію СБУ» з’явились після того, як російські окупанти обстріляли мирну колону біля Маріуполя та скинули бомбу на будівлю міського драмтеатру, де ховалися сотні жінок і дітей.

«Подібні заяви загарбників — лише спроба відволікти увагу від чергового воєнного злочину. Але жодні фейки не перекриють собою геноцид цивільних мешканців і гуманітарну катастрофу в Маріуполі, який руйнують російські ракети та бомби.

Офіційно зазначаємо: СБУ навіть в теорії не може готувати жодних провокацій з отруйними речовинами. Бо ми не діємо методами окупантів!

Наше завдання — захист України. І ми його успішно виконуємо разом з усім народом. А загарбники і окупанти обов’язково будуть відповідати за свої звірства! І ми зробимо все, щоб суд над ними відбувся в нашому героїчному Маріуполі!", — повідомляють в СБУ.

Читайте також: Парад підбитої російської техніки: СБУ просить повідомляти про рух рашистів у чат-бот

Схожі новини