Передплата 2024 ВЗ

Гороскоп з 17 по 23 січня 2022 року

  • 17.01.2022, 10:00
  • 1 191

Гороскоп на тиждень

Гороскоп з 17 по 23 січня 2022 року
Гороскоп з 17 по 23 січня 2022 року

ОВЕН. Будь-які пропозиції, які будуть надходити цього тижня, перевіряйте тисячу разів. Наївність може зіграти з вами злий жарт! На початку тижня виникне бажання нічого не робити. Перетерпіть цей період. Він — лише сигнал про те, що ви вто­милися і вам негайно потрібна відпустка.

ТЕЛЕЦЬ. Хороші новини чекати­муть на вас на початку тижня. Тіль­ки не святкуйте перемогу завчасно. Постарайтеся втримати її у таємниці, щоб не наврочити. Сприятливий тиждень для ґрун­товної роботи. Можете сміливо навантажу­вати себе на повну котушку.

БЛИЗНЮКИ. В особистих стосунках на неодружених очікують кардинальні зміни. Можливо, ви отримаєте пропо­зицію руки і серця. Вільним Близнюкам мож­на розраховувати на приємне знайомство. Одруженим варто більше уваги приділяти своїй половинці. Не перевантажуйте себе роботою. Подбайте про відпочинок.

РАК. Настав тиждень, коли можна хоч чимось урізноманітнити ваше життя. Ймовірно, час змінити сферу діяль­ності або знайти собі нових друзів. Поїздки, заплановані на цей тиждень, будуть вдали­ми. А ось ділові питання зараз краще не ви­рішувати. Робота над ними відбуватиметься з великими труднощами. Відкладіть важливі питання до весни.

ЛЕВ. Цього тижня краще не імпрові­зуйте. Навпаки, складіть чіткий план дій. Тільки у цьому випадку успіх за­безпечений. Може накопичитися напруга у стосунках з коханою людиною. Вам необхід­но разом поїхати у відпустку або вибратися у культпохід чи в гори у вихідні. Це може бути і коротка поїздка, головне, щоб ви були разом.

ДІВА. Домашній побут поглине Дів повністю. Зрештою, ви втомитеся і вам буде потрібний відпочинок. Кра­ще, якщо ви проведете його на свіжому по­вітрі — це додасть сили. Уважно добирайте слова у спілкуванні з близькими родичами. Можете мимоволі образити їх і потім довго будете просити пробачення.

ТЕРЕЗИ. Робочі думки та ідеї, які будуть постійно у вас з’являтися, обов’язково озвучуйте начальству. Особливо підходить для цього понеділок, 17 січня. З дітьми зараз краще підтримувати хороші стосунки, інакше вони можуть зали­шити вас осторонь важливих подій у їхньо­му житті.

СКОРПІОН. Період сприятливий для зачаття. Якщо ви одружені давно і мрі­яли про дитину, зараз саме час дати собі шанс! Сваритися цього тижня не мож­на. Навпаки, постарайтеся підтримувати в собі спокій і гармонію. Відмовтеся від важ­кої і шкідливої їжі.

СТРІЛЕЦЬ. З фінансами Стріль­цям цього тижня не пощастить. Очі­куються непередбачувані витрати, можливо, близькі попросять у вас позичити немаленьку суму. Не скупіться: все повер­неться вчасно і з лишком. На роботі будьте напоготові! Ймовірно, проти вас влаштову­ють змову. З’ясуйте, хто організатор, і пого­воріть з цією особою тет-а-тет.

КОЗЕРІГ. Все хороше, що має ста­тися з вами найближчим часом, при­йде до вас несподівано. Цього тиж­ня краще нічого не планувати: все одно все піде не за планом. Можливі сварки з вашими половинками і навіть розставання. Правда, вони будуть недовгими, і незабаром союз відновиться.

ВОДОЛІЙ. Навіть скептикам у най­ближчий тиждень краще покластися на інтуїцію. Вона буде правити вашим сві­том. Остерігайтеся хвороби. На роботі буде багато паперової тяганини. У перервах між роботою налагоджуйте стосунки з колегами за горнятком кави.

РИБИ. Тиждень буде непростим, але дасть гарні плоди. Наприкінці тижня будете виснажені, зате задо­волені собою. 20 січня деякі Риби можуть отримати знак від долі, який змусить за­думатися про кардинальні зміни. Перш за все вони очікуються на особистому фрон­ті.

Читайте також: Девіз Року Тигра — «Вперед, до мети!»

Схожі новини