Передплата 2024 «Добре здоров’я»

"Обов’язково буде дзвінок": Єрмак говориме з Кремлем?

  • 26.11.2021, 14:19
  • 777

Президент України Володимир Зеленський анонсував контакт глави своєї адміністрації Андрія Єрмака з адміністрацією президента РФ

"Обов’язково буде дзвінок": Єрмак говориме з Кремлем?
"Обов’язково буде дзвінок": Єрмак говориме з Кремлем?

Як повідомляє «Європейська правда», про це глава держави розповів на пресконференції у п’ятницю, 26 листопада.

«Я щоденно розмовляю з різними лідерами, вчора були Шарль Мішель, Ангела Меркель. І вони дуже хочуть, щоб ми почали спілкуватись разом з ними з Російською Федерацією» — сказав Зеленський.

«Обов'язково буде дзвінок. Вони хочуть контакти нашої адміністрації з адміністрацією Росії. Я думаю, що найближчим часом Єрмак буде з ними контактувати. Ми абсолютно не проти», — додав Зеленський.

Зазначимо, ​​у телефонній розмові з Володимиром Зеленським 25 листопада Ангела Меркель запевнила, що підрив суверенітету і територіальної цілісності України не залишиться без наслідків.

У розмові з Зеленського з главою Євроради Шарлем Мішелем, за даними Офісу президента, йшлося про концентрацію російських збройних сил вздовж українських кордонів.

Мішель раніше провів телефонну розмову з президентом Р Ф Владіміром Путіним, після чого заявив про переконаність, що «деескалації ситуації могли б допомогти контакти між українською та російською сторонами за участю ЄС».

Читайте більше новин з пресмарафону Зеленського:

Фото пресслужби президента

Схожі новини