Передплата 2024 «Добра кухня»

Смертельна ДТП у Львові: маршрутка збила двох жінок

  • 20.11.2021, 12:45
  • 669

Одна потерпіла загинула місці, бо водій протягнув її на кузові маршрутки аж до кінцевої зупинки. Інша постраждала наразі у лікарні

Як повідомила поліція Львівської області, аваря трапилася сьогодні, 20 листопада, вранці на перехресті вулиці Дорошенка та проспекту Свободи у Львові.

47-річний водій маршрутки № 138, повертаючи з вулиці Дорошенка на проспект Свободи, наїхав на двох львів'янок 48 та 67 років, які йшли через пішохідний перехід.

Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП.

Під час наїзду одну жінку відкинуло на проїжджу частину дороги. Вона госпіталізована з травмами.

Згодом патрульні поліцейські виявили транспортний засіб на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона.

Неподалік від маршрутки було тіло другої постраждалої, 48-річної львів’янки: жінка зачепилася за кузов і автобус протягнув її з місця ДТП аж до кінцевої.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характерні пошкодження переднього бампера.

Водія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі від 3 до 8 років із позбавленням права керувати транспортними засобами до 3 років або без такого.

Правоохоронці наразі встановлюють всі обставини події.

Читайте також: Українці загинули у смертельній ДТП у Польщі

Схожі новини