Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Дівчина Саакашвілі розповіла подробиці їхніх стосунків

  • 21.10.2021, 13:40
  • 812

Депутатка "Слуги народу" Ліза Ясько наголосила, що політик уже був холостяком, коли розпочався їхній роман

Фото із соцмереж Ясько
Фото із соцмереж Ясько

Про це Ліза розказала в інтерв'ю «Українській правді».

Як зізналася Ясько, коли вона зустріла Саакашвілі, то ще була з іншим чоловіком.

Однак ті стосунки швидко завершилися.

Старший на 23 роки політик став для неї першим коханням «такої глибини, такої історії».

«У нашому випадку дуже важко говорити про якісь стандартні схеми… Якщо говорити про людей, котрі є soulmates (споріднені душі — ред.), нам на всіх рівнях дуже цікаво разом — політично, як друзі, в нас багато почуттів одне до одного, зовсім різних, ми дуже одне одному цікаві, цікаві в усіх сенсах, нам цікаво розмовляти про історію, про життя, про людей, про місця, у нас немає, мабуть, жодної теми, де ми не розуміємо одне одного», — розповіла Ліза.

«Ми вдвох почуваємося дуже сильними, сильними в усіх сенсах, через те, що мало в кого є такі справжні стосунки, які не вписуються в якісь рамки, але вони справжні, щирі. Ми як люди, в яких багато почуттів, це дуже цінуємо. Звісно, це кохання. Кохання — це дуже важливо, але кохання може бути абсолютно різним. Кохання, яке дає тобі можливість розвиватися і бути собою, воно тебе підтримує», — розказала вона.

На запитання, коли Саакашвілі офіційно розлучився з Сандрою Рулофс, Ясько не відповіла, пояснивши, що це «їхня історія», яку експодружжя має право не афішувати.

«Ми починали стосунки, коли вони вже не були чоловіком та дружиною… коли і він, і я, ми були вільними людьми», — сказала вона.

«Особисто з нею я не знайома, але я знайома зі старшим сином, із мамою Михеіла, з сім'єю, з дядьком Михеіла, ми не один раз бачилися, і це не було секретом… Сандру дуже поважають в Грузії, це людина, яка зробила дуже багато для Грузії, і я вважаю, що вона його політично підтримує, це дуже шляхетно. дуже добре, коли стосунки з колишніми такі, що вони тебе підтримують, не всі можуть цим похвалититися», — пояснила депутатка.

Ясько наголосила, що до публікації резонансного відео, коли вони з Саакашвілі оголосили про свій роман, саме вона переконувала коханого не розповідати публіці про роман.

«Зізнаюся чесно, що на початку, коли ми про це говорили, мені здавалося, що нам треба зберегти приватність, ми обоє є публічними людьми, і ще на той момент мені здавалося, що це настільки важливо — зберегти те, що ми маємо, не вмішуючи третю публічну думку… Мені дуже хотілося це зберегти», — пояснила вона.

«У нас була домовленість, що якщо з ним щось відбувається, потрібно сказати правду», — зазначила жінка.

Читайте також: Відомо, як Саакашвілі потрапив у Грузію

Схожі новини