Передплата 2024 «Добра кухня»

Президент привітав зі святом захисників і захисниць України

  • 14.10.2021, 10:55
  • 540

Володимир Зеленський привітав українців з Днем захисників і захисниць України

До Дня захисників і захисниць України президент Володимир Зеленський подякував військовим за сумлінне виконання громадянського обов’язку, за відвагу й героїзм.

«В ці складні для України роки ви щодня здійснюєте подвиг — зі зброєю в руках бороните рідну землю від російського агресора», — підкреслив Зеленський.

Він зазначив, що сьогоднішнє свято увібрало в себе глибинні історичні традиції українців та поєдналося зі святом Покрови і Днем Українського козацтва.

Президент від імені українського народу подякував усім захисникам і захисницям України: «Низько вклоняємося світлій пам'яті полеглих та згадуємо усіх, хто в різні часи національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави».

За словами глави держави, наша віра, правда та звитяга, як символи свята Покрови, завжди допомагали нам вистояти у боротьбі з ворогами й надалі надихають нас на перемогу.

«Нехай незламний і нескорений козацький дух захисників української землі усіх поколінь назавжди буде для нас невичерпним джерелом натхнення для розбудови сучасної та міцної України», — підкреслив Зеленський.

Читайте також: 14 жовтня в Україні відзначають…

Схожі новини