Передплата 2024 «Добра кухня»

Австралійці створили туалетний папір із золота. 1,376 млн - ціна рулону

  • 24.10.2013, 13:47
  • 728

Спеціально для тих, хто дійсно хоче здивувати своїх гостей або просто бажає змити зайві гроші в унітаз, було випущено золотий туалетний папір. Про це пише FederalPost.

Рулон з дорогоцінного металу, який продає австралійська компанія Toilet Paper Man, виготовлений з 22-каратного золота і коштує 1 376 900 доларів.

На веб-сайті компанії стверджується, що кожен рулон цього туалетного паперу, який постачається з безкоштовною пляшкою шампанського, буде доставлено особисто. Тих же, хто стурбований, що метал може виявитися недостатньо м'яким для такої ніжної частини тіла, виробник запевняє, що тришаровий рулон забезпечить користувачу максимальний комфорт.

Спілкуючись з журналістами британського таблоїду Mail Online, представники компанії заявили, що ідея створення золотого туалетного паперу з'явилася після відвідування Дубаю.

"Коли ми побачили, що деякі з готелів в Дубаї оснащені золотими унітазами і ручками для туалетного паперу, виконаними з дорогоцінних металів, ми вирішили, що це буде гарною ідеєю і прекрасним доповненням. Знадобилося чотири роки і море терпіння, щоб зробити один рулон, який містить золоті пластівці", — повідомили вони.

Схожі новини