Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ярмаркуватимуть для тварин

У львівській Домівці Врятованих Тварин готуються до зими. Щоб звірині – а її тут дві з половиною сотні особин – було ситно, тепло і затишно, любителі природи закуповують корми, ремонтують вольєри

Контингент у Домівки весь час зростає, і це потребує що­раз більших капіталовкладень. Фінансових ін’єкцій від міської вла­ди бракує, тож весь розрахунок — на внески добродійників. Заробити кошти для мешканців цього зоо­притулку допоможе і осінній благо­дійний ярмарок, який відбудеться 25−26 вересня. Керівництво Домів­ки запросило всіх охочих вистави­ти на продаж якусь власну «ходо­ву» річ ручної роботи або ж купити її. Підтримати звірят можна і про­веденням майстер-класів.

Усі, хто прийде на благодійний ярмарок у Домівку Врятованих Тварин, зможуть побачити ось цю в’єтнамську свинку, яку хтось загубив у центрі Львова.
Усі, хто прийде на благодійний ярмарок у Домівку Врятованих Тварин, зможуть побачити ось цю в’єтнамську свинку, яку хтось загубив у центрі Львова.

На заклик Домівки уже зголо­силося багато добродійників. Одні пропонують проводити екскурсії, а виручені кошти віддати на потре­би звіринця. Інші готові продемон­струвати мистецтво виготовлення ляльок-мотанок, килимків зі ста­рого одягу. Якийсь ентузіаст гото­вий сплести і продати солом’яного бичка, ще інший — влаштувати кон­церт просто неба, а весь «гонорар» віддати чи то на корм, чи на нову хатинку для тваринок, які її потре­бують.

Читайте також: Шершні зробили з «Ніссана»… перевалочну базу

Схожі новини