Передплата 2024 ВЗ

У столиці оновили склад Ради прокурорів

  • 28.08.2021, 08:35
  • 599

У Києві обрали новий склад Ради прокурорів

Про це повідомляється на сайті Офісу генерального прокурора.

«Делегати всеукраїнської конференції прокурорів призначили одинадцять членів Ради прокурорів України», — йдеться у повідомленні.

Від Офісу генпрокурора шляхом таємного голосування із використанням електронної системи підрахунку голосів було призначено Анатолія Єжова і Руслана Романова, від обласних прокуратур — Лідію Боровкову, Наталю Малик, Валентина Порушника та Руслана Шмітька, від окружних прокуратур — Федора Адамова, Галину Григорову, Андрія Зражевського, Ганну Коломійчук і Мар’яну Шпірук, повідомляють у відомстві.

Як повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора, на конференції також призначили 5 членів відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження: Андрія Гнатіва, В’ячеслава Поліщука, Олега Стуконога, Майю Томак і Олександра Юзькова.

Надалі делегати мають затвердити зміни та доповнення до положення про Раду прокурорів України, Кодексу професійної етики та поведінки прокурорів, регламенту всеукраїнської конференції прокурорів, а також прийняти положення про порядок роботи відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження.

Всеукраїнська конференція прокурорів проходить 27 і 28 серпня в Офісі Генпрокурора у Києві. Конференція проходить вперше після визначеного Законом майже дворічного перехідного періоду реформування органів прокуратури, який спливає 1 вересня 2021 року. Для участі в роботі конференції прокурорів було обрано понад 500 делегатів.

Читайте також: Зеленський не бачить загрози від розвалу судів. Цим скористаються вороги

Схожі новини