Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Призерка Олімпіади подарувала квартиру тренерові

  • 25.08.2021, 19:15
  • 736

Українська спортсменка Ірина Коляденко, яка завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх у Токіо, віддала подаровану їй квартиру своєму тренеру Володимиру Яременку

Борчиня розповіла, що губернатор Київщини передав їй ключі від однокімнатної квартири в Ірпені площею 41 м кв, пише ВВС.

«Що це означає для мене? Ну щоб ви розуміли, я навіть своєї кімнати ніколи не мала! Так склалося моє життя. Своє власне житло — це насправді була моя мрія, не менше бажана, ніж олімпійська медаль», — написала Ірина Коляденко в Instagram.

Борчиня каже, що могла б уже розпочати ремонт.

«Але… Але за всіма моїми перемогами стоїть ще одна людина. Це мій тренер, з яким я працюю протягом восьми років, який мене не лише тренує, а й завжди був поряд протягом усього часу», — написала спортсменка.

Вона зізналася, що за час їхньої спільної роботи та підготовки до Олімпійських ігор у Токіо тренер йшов на жертви.

«Був такий час, що він мені купував одяг. Його маленька донька Тетяна та його дружина не бачать його місяцями, тому що він постійно зі мною на зборах. Знаходив кошти, щоб підтримати мене в першу чергу», — написала Коляденко.

Спортсменка додала, що при цьому тренер з сім'єю не мають власного житла.

«Я дуже ціную весь вклад свого тренера в мене. Я розумію, на які жертви він йшов заради цієї перемоги. І хоч в нашій країні, на жаль, тренерів залишають поза увагою, але я все ж хочу сказати своєму тренеру ДЯКУЮ!!!» — написала спортсменка.

Вона додала, що хоче віддати квартиру, яку їй подарували за перемогу на Олімпіаді, своєму тренеру — Володимиру Яременку.

«Ви її заслужили!!! А я продовжую мріяти та працювати над втіленням своїх мрій. А Ви мені як завжди допоможете», — додала Коляденко.

Вона наголосила, що її ціль залишається без змін — олімпійське золото.

Читайте також: Олімпіада у Токіо: провал чи успіх?

Схожі новини