Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Головнокомандувач заборонив топ-чиновникам їздити в зону ООС

  • 03.08.2021, 14:45
  • 531

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив про тимчасову заборону для посадових осіб відвідувати зону Операції об’єднаних сил. Тому заплановану на 3 серпня поїздку голови Верховної Ради Дмитра Разумкова скасували

Про це інформує пресслужба Верховної Ради України у Фейсбуці.

«Інформуємо, що візит Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова до зони Операції об’єднаних сил, запланований на 3 серпня, був скасований. Пізно ввечері, напередодні відрядження, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний повідомив про тимчасову заборону відвідування зони Операції об’єднаних сил для посадовців», — йдеться в повідомленні.

Валерій Залужний на своїй сторінці у Фейсбук назвав причину: «Мною було прийнято рішення про тимчасову заборону до 10 днів відвідування району проведення операції Об’єднаних сил посадовими особами та парламентаріями у зв’язку з процесом прийому-передачі посади командувача операції Об'єднаних сил. Цей процес має відбутися у спокійній робочій обстановці длязабезпечення безперебійного виконання завдань з оборони держави»

Зазначено, що основною метою відрядження Голови Верховної Ради мало бути ознайомлення із поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі ООС, а також спілкування із місцевими мешканцями та військовослужбовцями української армії.

Читайте також: Під зливою куль: як минула ніч на Донбасі

Схожі новини