Передплата 2024 «Добрий господар»

Тенісистка покинула Олімпійські ігри...на візку

  • 28.07.2021, 11:50
  • 828

Через пекельні погодні умови в Токіо учасниця Олімпіади отримала сонячний удар і не змогла продовжити змагання

Фото з Twitter
Фото з Twitter

Спортсмени зіткнулись зі спекою на Олімпійських іграх у Токіо. Тенісистам не пощастило найбільше. Як повідомляє канал 24, чвертьфінальний матч між Паулою Бадосою та Маркетою Вондроушовою завершився вже після першого сету. Іспанська тенісистка не змогла продовжити боротьбу.

Вондроушова та Бадоса розпочали матч після того, як корт покинули Світоліна та Джорджі — близько 13:00 за часом у Токіо. На момент початку зустрічі температура встигла піднятися до 30 градусів.

Що сталось із тенісисткою?

На початку поєдинку іспанська тенісистка давала гідний бій суперниці та навіть за рахунку 2:1 зробила брейк. Однак після цього Бадоса віддала суперниці з Чехії п'ять геймів поспіль та завершила перший сет поразкою 6:3.

Іспанська тенісистка могла стати суперницею Еліни Світоліної у півфіналі Олімпійських ігор у Токіо. Україна у чвертьфіналі переграла італійку Камілу Джорджі.

Після цього суддя на вишці повідомив, що Бадоса знімається зі змагань. Спершу ніхто не зрозумів, чому таке рішення прийняла іспанська спортсменка. Паула не змогла покинути корт на своїх ногах. Тенісистку з Іспанії вивезли з майданчика на візку, на голові Бадоси був рушник. Учасниця отримала сонячний удар. Лікарі надали потрібну медичну допомогу спортсменці. Але продовжити боротьбу за півфінал Паула вже не змогла.

Читайте також: Світоліна вперше пробилася до півфіналу Олімпіади

Схожі новини