Передплата 2024 «Добра кухня»

Для переможниці “Міс Україна” готують корону від знаменитого ювеліра за 2 мільйони доларів

Оргкомітет конкурсу “Міс Україна” почав пошуки учасниць по всіх регіонах України, один з перших кастингів відбувся у місті Лева

Свято краси «Міс Україна» відбудеться наприкінці жовтня у палаці «Україна», на сцені за корону змагатимуться 25 дівчат.

Як повідомила «ВЗ» голова комітету «Міс Україна» Вероніка Щипцова, цьогоріч конкурс тісно співпрацюватиме із партнером зі США. Найкрасивіша міс України 2021 року одягне на голову корону за два мільйони доларів, яку спеціально для конкурсу виготовить легендарний американський ювелір світу Джейкоб Арабо.

Джейкоба Арабо називають «алмазним королем» і найестравагантнішим ювеліром сучасності. Ювелір родом з Ташкента зміг втілити «американську мрію» та стати відомим на весь світ. Його авторські ювелірні вироби носять світові знаменитості: Леонардо Ді Капріо, Мадонна, Каньє Омарі Вест, Бейонс, подружжя Бекхемів, Jay-Z… Арабо вважає, що жінки не повинні зловживати дорогучими ювелірними прикрасами, не носити їх надто багато, аби не виглядати кумедно. «Ювелірні вироби можна носити, щоб доповнити образ, або одяг можна носити, щоб доповнити ювелірні вироби», — відзначив Джейкоб Арабо.

Вероніка Щипцова каже, кожна учасниця «Міс Україна» повинна бути не лише красивою, високою (ріст від 1,70), з хорошою модельною фігурою і розумовими здібностями, а й мати природну красу. На жаль, чимало учасниць кастингів розчарували оргкомітет «Міс Україна»: дівчата мають штучні пухкі губи, які впадають в очі, вилиці відкореговані хірургічним методом та так звані «кути Анджеліни Джолі» (новітня методика, яку активно застосовують в США. Ін'єкційним шляхом в підборіддя та область кутів нижньої щелепи вводяться щільні філери, що роблять контур обличчя виразним і візуально нагадують кістку).

«На конкурс „Міс Україна“ шукаємо ідеальних природних красунь, — зазначає Вероніка Щипцова. — Хірургічні втручання у зовнішність — це тренд. Але ми оберемо лише тих, хто не піддався такому тренду».

Читайте також: Під час кастингу «Міс Львів» учасниця намалювала портрет директорки конкурсу

Схожі новини