Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Священник із Львівщини торгував зброєю через Інтернет

  • 11.06.2021, 12:15
  • 2 422

Чоловіка вже неодноразово притягували до кримінальної відповідальності

У Львівській області правоохоронці затримали священника, який продавав в Інтернеті вогнепальну зброю і боєприпаси. Його вже двічі притягали до відповідальності за поширення вогнепалу.

Чоловіка викрила поліція Волинської області.

Про це повідомили в Департаменті карного розшуку Національної поліції.

Так, за даними правоохоронців, в одному з сіл Львівської області чоловік переробляв травматичну та газову зброю під стрільбу бойовими патронами. Поширював товар через інтернет, а замовникам відправляв поштою.

«Оперативники протягом декількох місяців документували злочинну діяльність 47-річного чоловіка. Здивувало правоохоронців і те, що зазначені злочини скоював священик однієї з церков у Львівській області, який вже двічі був притягнутий до кримінальної відповідальності за аналогічні кримінальні правопорушення», — розповіли в Департаменті карного розшуку Нацполіціі.

Під час обшуків у підозрюваного вилучили та направили на експертизу кілька видів вогнепальної зброї, боєприпаси і документи. Вогнепал священик зберігав навіть у храмі.

«За даним фактом слідчі відділу поліції № 3 Львівського міського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 („Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами“) К К України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років», — додали в Національній поліції області.

Наразі тривають досудові розгляди.

Читайте також: Батюшка з УПЦ МП одягнув… лосини і жіночі туфлі

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень