Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Репер-"кримнашист" з Москви таки виступив в одеському клубі

  • 29.05.2021, 15:15
  • 733

Не зважаючи на зусилля патріотичної громади Одеси, ввечері у п'ятницю, 28 травня 2021 року, репер Джиган (Денис Устименко) зміг виступити в одному з місцевих розважальних закладів

Спершу повідомлялося, що концерт скасували через небайдужість активістів, але пізніше стало відомо, що виступ все ж був, передає Еспресо.TV.

Ближче до півночі стало відомо, що Джигана пустили на сцену клубу Queen Odessa (Аркадія). Співака запрошували на його відкриття, розповідає USI Online.

Разом зі своїми однодумцями виступу репера намагався завадити голова одеського «Вуличного фронту», один із екслідерів тамтешнього осередку «Правого сектору» Дем'ян Нагул.

Спершу Нагул повідомив, що концерт Джигана вдалося скасувати, однак потім цю інформацію спростували.

«На жаль, у нас немає органів влади», — зауважив Нагул після виступу репера.

Читайте також: Скандальний російський репер Моргенштерн планує приїхати в Україну: СБУ не виключає перевірку

Коли стало відомо про запланований концерт Джигана, Дем'ян Нагул звертався до президента Володимира Зеленського, СБУ та прикордонників з вимогою не впускати Устименка до України.

Нагадаємо, Джиган у 2015 році гастролював в анексованому Криму і близько місяця тому підтримав окупацію територій України. Також він співав для президента Р Ф Володимира Путіна на концерті «возз'єднання» в Москві.

Схожі новини