Передплата 2024 «Добрий господар»

В аеропорту Одеси здійснив аварійну посадку пасажирський літак

  • 20.05.2021, 19:05
  • 659

В Одесі здійснив аварійну посадку літак авіакомпанії Міжнародні Авіалінії України (МАУ). Пасажирський рейс летів за маршрутом Стамбул-Бориспіль

Про це повідомляє «Думська».

«Так, дійсно літак приземлився. Він зараз перебуває в нашому аеропорту. Що сталося, поки невідомо. Більше інформації у нас немає», — повідомили в Інформаційній службі аеропорту Одеси.

За даними видання, о 15:45 екіпаж Boeing 737 з реєстраційним номером UR-PSM здійснив аварійну сигналізацію автовідповідача з кодом 7700, яка говорить про аварію або іншу позаштатну ситуацію на борту.

Технічна несправність виникла в небі над Чорним морем. За попередньою інформацією, в одному з двигунів «Боїнга» відбулося різке падіння тиску масла.

Читайте також: Усі іноземні авіакомпанії скасували рейси до Ізраїлю

Тим часом авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) скасувала рейси в/з Тель-Авіва на 13 травня у зв'язку із загостренням ситуації в Ізраїлі. Про це повідомляється на сайті перевізника.

Зазначено, що авіаційна влада Ізраїлю видала Notam (припис авіаперсоналу), після якого МАУ, щоб гарантувати безпеку пасажирів та екіпажу, скасувала сьогоднішні рейси в/з Тель-Авіва: PS778 / PS775 / PS776 / PS777.

МАУ просить пасажирів уважно стежити за оновленням інформації на своєму сайті і на сторінках аеропортів Бориспіль та Бен Гуріон. У разі появи нової інформації пасажири будуть повідомлені електронною поштою, вказаній під час бронювання або придбання квитка.

Схожі новини