Передплата 2024 ВЗ

Вимагаємо від Зеленського негайно виселитися з держрезиденції на 4 тисячі кв. м. і жити як Голобородько – «Європейська Солідарність»

  • 14.05.2021, 19:55
  • 744

«Європейська Солідарність» вимагає від Володимира Зеленського негайно виселитися з державної резиденції на 4 тисячі квадратних метрів, жити як Голобородько, а дачу в Конча-Заспі, як він колись і обіцяв, передати дітям – тільки не своїм

Треба мати великі проблеми із совістю, щоб будучи мільйонером і володарем цілої низки нерухомості в Україні та за кордоном, доїти державний бюджет для того, щоб забезпечити собі люксове проживання у державній резиденції. Яка до того ж ще минулого року під переїзд Зеленського була відремонтована коштами державного бюджету.

Так, родина Зеленських напряму чи через офшорні компанії володіє будинком в Італії площею 413 квадратних метрів, який зареєстровано на його з дружиною італійську фірму San Tommaso S.R.L. Також є сім квартир, одна з яких — у Лондоні. А ще є квартира в Ялті, перереєстрована згідно законодавства країни-окупанта.

Квартира Зеленського на Грушевського, 9 знаходиться в пішій досяжності від Офісу президента. Не потрібен навіть велосипед — а тим паче кортежі, які щоденно перешкоджають киянам пересуватися по місту.

Тому «Європейська Солідарність» підтримує наміри РНБО розібратися, хто й на яких підставах — законно чи незаконно, морально чи аморально — проживає в Конча-Заспі.

Принагідно нагадуємо відоме китайське прислів’я: перш ніж кидатися камінням, перевір, чи не скляний у тебе дах.

До слова, Петро Порошенко — єдиний президент України, який не жив на державній дачі.

Читайте також: Якщо Росія розгорне повномасштабну ескалацію, то розпочнеться світова війна, — Зеленський

Схожі новини