Передплата 2024 ВЗ

Тищенко змушував очільника митниці на Закарпатті співати дифірамби угорцям

  • 01.05.2021, 17:55
  • 1 355

Народний депутат від партії Слуга народу і голова Закарпатської обласної організації політсили Микола Тищенко під час поїздки в Ужгород змусив в.о. голови місцевої митниці компліментарно говорити про жителів Угорщини

Про це повідомляє НВ.

Спочатку Тищенко сказав, що на митниці великі черги, на які «дивиться вся країна». Опісля нардеп покликав до себе в.о. голови митниці Миколу Пожо і попросив це пояснити.

«Ви почуйте мене, будь ласка: це наші сусіди. Угорщина — це країна, яка є нашим найголовнішим стратегічним партнером. І не треба на них кивати, що вони в чомусь винні. Вони ні в чому не винні, вони наші друзі», — заявив Тищенко.

Потім він кілька разів наказав це повторити голові митниці: «Кажіть: угорці — наші друзі».

Після того, як останній повторив слова нардепа, Тищенко знову наказав повторити це двома мовами на камери. Зі свого боку, Пожо зауважив, що черг немає, на що Тищенко відповів: «Я бачу, що ви розігнали, бо знали, що я їду».

«Всі чули? Керівник митниці сказав „угорці наші друзі“. І щоб я більше не чув, що угорці в чомусь винні, тому що вони там щось пропускають, а щось ні», — додав Тищенко.

Читайте також: Закон не писаний: Тищенко влаштував пишну вечірку у розпал карантину (відео)

Потім нардеп вирішив з’ясувати у Миколи Пожо, коли буде добудований туалет. Голова митниці сказав, що через місяць виділені на це кошти почнуть використовувати. Тищенко попросив його сказати це «всій країні».

Нагадаємо, Микола Тищенко очолив закарпатський осередок Слуги народу 24 березня. До цього призначення він керував київською організацією партії.

Під час довиборів у Верховну Раду Тищенко разом із колегами зі Слуги народу відвідав округ № 87 в Івано-Франківській області, де відзначився скандальною поведінкою. Тоді він переплутав Прикарпаття із Закарпаттям. Зокрема, він звинуватив кандидата в депутати Олександра Шевченка в сепаратизмі та вимагав від нього стати на коліна.

Схожі новини