Передплата 2024 «Добра кухня»

Помер відомий американський репер DMX

  • 10.04.2021, 12:35
  • 782

Американський репер і актор Ерл Сіммонс, відомий як DMX, помер у віці 50 років

Про це повідомляє Pitchfork.

Про втрату виданню розповіла родина репера DMX (справжнє ім'я — Ерл Сіммонс). Вони поділилися зверненням до публіки. Сім'я зірки зазначила, що оголосить інформацію про його похорон, коли дізнаються всі деталі.

«Ми з глибоким смутком сьогодні повідомляємо, що наш улюблений DMX помер у 50-річному віці в лікарні міста Вайт-Плейнс. Поруч з ним була його сім'я, що підтримувала Ерла останні кілька днів. Він був воїном, який боровся до самого кінця. Він любив свою родину всім серцем, і ми завжди цінуватимемо час, проведений з ним. Музика Сіммонса надихнула безліч шанувальників по всьому світу, і його спадщина буде жити вічно. Ми вдячні за всю любов і підтримку в цей неймовірно складний час», — передає видання слова близьких знаменитості.

Зазначимо, що напередодні, 2 квітня, репера госпіталізували. У нього діагностували серцевий напад через передозування наркотиками. DMX перебував у критичному стані та був під'єднаний до системи життєзабезпечення.

Що відомо про репера DMX?

  • Ерл Сімонс — американський хіп-хоп виконавець та актор, якого називають іконою репу. Його псевдонім розшифровується як Dark Man X.
  • Репер часто порушував закон. Його арештовували за зберігання наркотиків, напади на поліцейського, підробку документів, несплату податків.
  • Також чоловік зізнавався, що вживав наркотики з 14 років. Він кілька разів намагався пройти лікування в реабілітаційних центрах.
  • Шість альбомів DMX поспіль дебютували на першій сходинці хіт-параду Billboard 200.
  • Репер пробував себе у різних сферах — знімався у декількох фільмах. Найвідомішими з них стали «Ромео повинен померти», «Наскрізні поранення» і «Від колиски до могили».

Схожі новини