Передплата 2024 «Добрий господар»

У Marvel з'явиться ЛГБТ-версія Капітана Америки

  • 17.03.2021, 12:55
  • 708

Компанія Marvel представила ЛГБТ-версію Капітана Америки. Новий персонаж дещо відрізняється від інших Кепів. Насамперед своєю ідеологією

Про це повідомляє ComicBook.

Нового Капітана Америку звуть Аарон Фішер. Його покажуть у майбутній серії коміксів «Сполучені Штати Капітана Америки».

«Аарон натхненний героями квір-спільноти: активістами, лідерами і звичайними людьми, які прагнуть до кращого життя. Він виступає за пригноблених і забутих. Я сподіваюся, що його дебютна історія знайде відгук у читачів і допоможе надихнути наступне покоління героїв», — сказав один з авторів коміксу Джошуа Трухільо.

Художник Ян Базальдуа подякував редакторам коміксу Алану Сміту і Джошуа Трухільо за те, що вони попросили його створити Аарона. Ян трансгендер, і для нього дуже важливо те, що він має змогу працювати над ЛГБТ-персонажем. Художник сподівається, що людям сподобається остаточний результат.

«Я щасливий, що можу уявити відкритого гея, який захоплюється Капітаном Америкою і бореться зі злом, аби допомогти тим, хто майже невидимий для суспільства. Поки я малював його, то подумав: ну, Кеп бореться з суперсильними істотами і майже завжди рятує світ, але Аарон допомагає тим, хто йде один по вулиці і має проблеми, з якими стикається щодня», — розповів він.

Фото: ComicBook
Фото: ComicBook

«Сполучені Штати Капітана Америки»: сюжет коміксу

Комікс розповідає про героїв, які в минулому були Капітанами Америки.

Все починається тоді, коли Стів Роджерс, Бакі Барнс, Сем Вілсон і Джон Уокер вирушають на пошуки викраденого щита Кепа. Під час своєї мандрівки вони потрапляють у різні всесвіти, де знайомляться з різними Капітанами. Спершу вони зустрічають Аарона Фішера.

Фото: ComicBook
Фото: ComicBook

Схожі новини