Передплата 2024 «Добра кухня»

Губернатора Нью-Йорка звинувачують в сексуальних домаганнях

  • 28.02.2021, 20:05
  • 641

Губернатора Нью-Йорка Ендрю Куомо вдруге звинуватили в сексуальних домаганнях

Його колишня помічниця Шарлотта Беннет розповіла про це виданню The New York Times, пише НВ.

25-річна Беннет, яка була радницею Куомо з питань охорони здоров’я, заявила про сексуальні домагання з боку 63-річного губернатора. За її словами, минулого року він неодноразово ставив їй запитання щодо особистого життя, зокрема й про те, чи вірить вона, що різниця у віці впливає на стосунки.

Крім того, як стверджує Беннет, Куомо казав, що почувається самотнім під час пандемії й запитував її, кого вона востаннє обіймала. Також він натякав, що відкритий до стосунків з жінками, яким 20 років.

Беннет розповіла, що уникала таких запитань від губернатора Нью-Йорка, почувалася наляканою й припустила, що це кінець для її перебування на посаді.

Зрештою вона повідомила про це керівнику апарату Куомо, і менш ніж за тиждень Беннет перевели на інше місце роботи. За її словами, вона вирішила не вимагати офіційного розслідування, оскільки «хоче рухатися далі».

Своєю чергою Ендрю Куомо вважає, що «виконував функції наставника» для Беннет й ніколи не планував діяти «будь-якими недоречними способами». Він ініціював зовнішню перевірку й закликав жителів Нью-Йорка не робити передчасних висновків.

Раніше цього місяця ще одна колишня помічниця Куомо Ліндсі Бойлан опублікувала есе, у якому звинуватила його в сексуальних домаганнях, пише BBC. За її словами, він без згоди торкався її, цілував у губи та недоречно коментував зовнішність жінок. Куомо такі звинувачення теж відкинув.

Схожі новини