Передплата 2024 «Добрий господар»

Донбас як пухлина: Резніков розглядає два варіанти вирішення конфлікту на Сході

  • 02.11.2020, 09:35
  • 1 133

Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков порівняв окупований Донбас з пухлиною і заявив про два варіанти вирішення проблеми

Про це він заявив в програмі «Рандеву з Яніною Соколовою».

Резніков вважає, що в Росії не потрібен український Донбас, тому що він не стане російським ні ментально, ні економічно.

«Нам головне не взяти його назад… повторюю ще раз — безпечна реінтеграція. Нам головне не взяти його назад, як онкопухлину, з якою ми не знаємо, що робити», — підкреслив він.

Читайте також: Резніков запропонував альтернативу Мінським угодам

Резніков заявив про два варіанти вирішення проблеми.

«Але ми розуміємо, що у нас є два варіанти. Це хворі території, зокрема ментально. Є варіант резекції повної, ампутації, ми від них відмовляємося. А якщо ні, то треба лікувати. Я за терапію і повне відновлення нашого організму», — заявив Резніков.

Віцепрем’єр-міністр України Олексій Резніков заявив, що через агресію Російської Федерації щодо України вже постраждали 9,5 млн. українських громадян.

Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій активно працює над створенням законопроєкту про перехідний період на Донбасі після його деокупації. Зокрема, цей законопроєкт передбачає перехідну судову систему.

Схожі новини