Передплата 2024 «Добрий господар»

Спочатку вистрілив у маму колишньої дівчини, потім наклав на себе руки

Жінка у вкрай важкому стані, перебуває у реанімації на апараті ШВЛ

24 вересня о 4-ій годині ранку до Дрогобицького відділу поліції, за інформацією Galnet, зателефонувала мешканка Стебника.

Заявниця стривоженим голосом повідомила про напад на її маму. Хтось, підкравшись до житлового помешкання, де живуть потерпілі, вистрілив через вікно та важко поранив 51 — літню жінку в голову. Постраждалу доправили до лікарні. Невідомий з місця події зник.

Правоохоронці швидко встановили, що до скоєння злочину причетний колишній хлопець доньки потерпілої, 28 річний житель Перемишлянського району. У пошуках озброєного нападника кинули значні сили поліції. Мобілізували не тільки особовий склад Дрогобицького відділу поліції, а й поліційні підрозділи сусідніх районів. Залучили кінологів, бійців Національної гвардії України, співробітників інших служб. Оголошеного у розшук знайшли на другий день о 8 год. 30 хв. ранку неподалік залізничної станції Нижні Гаї.

На той час чоловік був без ознак життя, біля нього лежав обріз мисливської зброї.

Як було попередньо встановлено, покінчив життя самогобуством. Чому нападник вистрілив у маму своєї колишньої дівчини? Відповідь на це та інші питання, які мають пролити світло на причини, які призвели до трагедії, дасть слідство. Слідчі Дрогобицького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2, ст. 15 ч. 1, ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як розповів «ВЗ» завідувач відділу охорони здоров’я виконавчих органів Дрогобицької міськради Володимир Чуба, поранену жінку прооперовали у Дрогобицькій міській лікарні № 1. Складна операція тривала кілька годин.

Стан потерпілої, яка отримала вогнепальне поранення лицевої частини та плеча, украй важкий. На даний момент вона без свідомості перебуває у реанімації на апараті ШВЛ.

Схожі новини