Передплата 2024 ВЗ

В Білорусі протестують безробітні та люди з кримінальним минулим – Лукашенко

  • 12.08.2020, 16:15
  • 603

Президент Білорусі зібрав нараду і позначив головні завдання

Президент Білорусі Олександр Лукашенко зібрав нараду щодо ситуації в країні, на якій позначив «найважливіші» завдання для влади. Про це пише Белта.

«Зрозуміло з ситуації, що найважливішими завданнями, які зараз стоять перед органами влади, і зокрема Радбезом, насамперед — забезпечення безпеки наших громадян, захист конституційного ладу, забезпечення нормального функціонування державних органів управління».

За словами Лукашенка, однією з причин того, що люди «гуляють вулицями і проспектами», є той факт, що більшість з них безробітні.

«Основа всіх цих так званих протестувальників — люди з кримінальним минулим і сьогодні безробітні. Немає роботи, значить, „гуляй дядько по вулицях і проспектах“. Тому я по-хорошому прошу і попереджаю всіх: влаштуватися на роботу тим, хто не працює… І хочу попередити деяких наших, м'яко кажучи, знахабнілих громадян: не дай Бог хтось комусь видаватиме липові довідки про працевлаштування. Все повинно бути чесно і порядно… Всі, хто сьогодні не працює, повинні бути вивчені, і їм повинна бути запропонована робота».

Він доручив правоохоронним органам і державним структурам забезпечити виконання даних вказівок.

За інформацією БЕЛТА, на нараді також обговорювалися питання ідеології, кадрової політики та роботи ЗМІ.

Схожі новини