Передплата 2024 «Добра кухня»

Партія "Голос" обрала нове гасло на вибори

  • 06.08.2020, 11:55
  • 1 015

Голова партії "Голос" Кіра Рудик повідомила, що основним гаслом політичної сили на місцевих виборах буде "Твій голос здатен", а політтехнологи є лише радниками для неї

Про це Кіри Рудик розповіла в інтерв`ю «Українській правді».

«Твій голос здатен» (буде основним гаслом виборчої кампанії партії «Голос» — ред.). «Твій голос здатен — те чи те». Тобто меседж з підтвердженням — про попередні речі, які ми зробили, і з тим, що ми будемо робити далі".

На запитання про політтехнологів Рудик відповіла, що є багато людей, які «хочуть радити і радять», але «рішення все одно треба ухвалювати централізовано». Політтехнолога, який би визначав стратегію партії, у «Голосу» немає — «є декілька пропозицій», є політрада і є керівник, які всі вирішують.

Тобто технологічна група «Голосу» працює як радники. Називати імена Рудик не стала, бо «з усіма підписані документи про нерозголошення».

Генеральну лінію партії пропрацьовує голова Head of strategic communication — Ксенія Єфремова. За словами Рудик, «вона не з політики»: «Ксенія бере все, що нам нарадили, ми ухвалюємо рішення, а потім вона це пакує, комунікація і так далі».

А головою виборчого штабу є Світлана Бондаренко: «Вона працювала в київському штабі цей рік. Вона — операційник, який не спеціалізується на виборах, але спеціалізується на процесах». Але досвід виборчих кампаній Бондаренко має: «По Києву, займалася «Самопоміччю».

«Мені важливо, щоб вибори пройшли прозоро, щоб мені було не соромно, щоб я могла відзвітувати за кожну копійку, і щоб у всіх було розуміння, що робити і до кого звертатися».

Про бюджет: «Його дуже мало. Те, що лишилося з минулих парламентських. Ще точно не знаю, скільки витратимо. Буду намагатися, щоб було менше, менше й менше. Тобто ми будемо вкладати гроші в зовнішню рекламну кампанію… Думаю, борди по Києву, реклама в інтернеті і, можливо, щось на телебаченні. Це так, по принципу тотальності.

А на місцях там вже кожен буде брати цей макет для себе. Тобто ми гроші в регіони не можемо давати, бо в нас їх немає. Але я їжджу всюди, де є люди, які кажуть: «Виходьмо (на вибори — ред.)».

Схожі новини