Передплата 2024 «Добрий господар»

У Львівські області офіційно відновлюють пасажирські перевезення

  • 23.06.2020, 12:35
  • 854

Карантин на Львівщині продовжили до 30 червня, зважаючи на високий показник виявлених хворих на коронавірус. Разом із тим дозволили послаблення щодо відновлення в області пасажирських автобусних та залізничних перевезень. Таке рішення ухвалила обласна комісія ТЕБ і НС у понеділок, 22 червня

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як повідомив заступник голови ЛОДА Тарас Грень за підсумками комісії, на Львівщині з вівторка, 23 червня, офіційно дозволено відновити рух автобусних та залізничних перевезень за умови дотримання вимог карантину — усі пасажири мають бути в захисних масках і їх кількість не повинна перевищувати кількості сидячих місць. Рекомендацію щодо збільшення транспортних засобів на маршрутах підтримав заступник головного державного санітарного лікаря області.

Окрім того, обласна комісія визначила додаткові медзаклади, які прийматимуть хворих на Covid-19. За дотриманням карантину в області пильнуватимуть мобільні групи з представників поліції, Укртрансбезпеки, Держпродспоживлужби та інших контролюючих органів.

Директор департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис повідомив, що наразі на Львівщині епідеміологічна ситуація продовжує погіршуватися, тому закликав мешканців не нехтувати правилами карантину.

Читайте також:

За рішенням уряду, з 22 червня повноваження щодо регулювання вимог карантину передали місцевій владі. Перевізники Львівщини заявили про відновлення пасажирських перевезень, не дочекавшись офіційного рішення влади.

Схожі новини