Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Романтичне освідчення на Рівненському полігоні

На Рівненському полігоні під час заходів з бойової підготовки відбулося романтичне освідчення у коханні.

Як повідомили у прес-службі Оперативного командування Захід, перед поїздкою на схід, на територію проведення Операції об’єднаних сил, вирішив зробити пропозицію руки та серця своїй обраниці командир роти, старший лейтенант Роман Цимбал.

— Кохана моя, ти мій світ, моя стихія і моя удача. Ти моя радість, моє дихання і моя душа. За цей час ти стала найдорожчою люди­ною для мене, — так він освідчу­вався Вікторії.

Дівчина розгубилась — для неї це була повна несподіванка. Коли Роман запитав, чи згодна вийти за нього заміж й стати вірною поло­винкою на все життя, вона зі сльо­зами на очах відповіла: «Так».

Вікторія теж військова. Чоти­ри роки тому вона прийшла на службу у Тернопільську військо­ву частину як радіотелефоністка. Тоді й познайомилася з молодим офіцером з Київщини Романом. І відразу впала йому в око. Та він довго таїв свої почуття, щоб не порушувати субординації. Врешті два роки тому у своїх почуттях зі­знався. З того часу вони — пара. Але про одруження не говорили, бо ж на першому місці у них була служба.

Дату весілля закохані й зараз не призначили. Роман готується до поїздки на схід, а Вікторія че­кає відбуття туди на ротацію, щоб його там зустріти.

Фото Оперативного командування Захід.

Рівненська область.

Схожі новини