Передплата 2024 ВЗ

На помешкання гендиректора львівського телеканалу вчинили розбійний напад

  • 10.06.2020, 16:35
  • 969

Вночі 10 червня, близько 4:30, у Солонці, що у Пустомитівському районі, невідомі особи проникли в приватне подвір’я гендиректора телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Романа Любицького

Про це повідомляє Zaxid.net.

Зловмисники розбили вікно у запаркованому в дворі Volkswagen та намагалися викрасти з машини майно. Зараз на місці працюють слідчі, нападникам вдалося втекти. У поліції повідомили, що жодних пошкоджень чи слідів проникнення до будинку вони не зафіксували.

У поліції підтвердили інформацію про цей напад, однак не розголошують скільки саме осіб перелізли через паркан та проникли в двір Романа Любицького. Відомо лише, що зловмисники розтрощили вікно в автомобілі та забрали речі, які там були. Однак майно, яке вкрали злочинці вони викинули на вулиці неподалік дому гендиректора НТА. Що саме хотіли вкрасти невідомі у поліції також не повідомляють.

Відомо, що вночі в будинку була лише дружина та діти Романа Любицького. Саме дружина і почула дивні звуки у дворі. Коли вона вийшла на балкон, зловмисники перелякалися та втекли. Про це розповів Роман Любицький. Він також додав, що поліція вже отримала відео з камер спостереження, на яких видно всіх осіб.

Читайте також: Львівський суд виніс вирок палію автомобіля журналістки «Радіо Свобода»

«Є дуже якісне відео з камер спостереження, видно скільки осіб було, куди планували проникнути і яким чином, куди вони ходили. Я це все надав поліції. Вони в машину залізли, щось там витягнули, коли дружина вийшла на балкон, то зловмисники повтікали, це видно. І те, як вони втікають, як перелізають назад і як дитячу сумочку витягають з машини», — додав Любицький.

Поки що Роман Любицький не знає з чим пов’язувати цей напад. «Слідча оперативна група буде досліджувати чи цей напад був скоєний із метою пограбування чи з метою професійної журналістської діяльності або там політичної. Зараз мені важко сказати», — додав він.

Нагадаємо, що минулого тижня, в ніч на 4 червня був скоєний розбійний напад на приватний будинок гендиректора медіахолдингу «ТРК Люкс» Романа Андрейка. Невідомі особи проникли в будинок та силою намагалися змусити дружину Оксану Андрейко розказати де гроші, але їй вдалося натиснути «тривожну кнопку» та викликати поліцію.

Схожі новини