Передплата 2024 «Добра кухня»

Коментатор навчив футболістів ловити диво-рибу

Перший вагомий трофей, яким може похвалитися рідко хто зі спортсменів, здобули після карантину футболісти київського “Динамо” Микола Шапаренко та Віталій Миколенко.

Щоправда, цього успіху вони досягли не на стадіоні, а на… ставку.

Перед поверненням до змагань після майже три­місячної паузи молоді та­ланти вирішили підзарядитися додатковою енергією. Ідею за­пропонував відомий футбольний коментатор, син відповідально­го секретаря «Високого Замку» Віктор Вацко, якого ще знають як затятого рибалку. Він запро­сив динамівців до своїх друзів на одну з приватних водойм під Києвом, щоб хлопці набралися адреналіну.

Очікування виправдалися. Серед інших красенів на гачок футболістів потрапив ось цей короп-гігант. Заважив 20 кг «з ко­пійками». Свідком цього досяг­нення був син журналіста Мак­сим. Щоб уполювати велета і витягнути його з води, спортс­менам довелося застосувати не тільки свою фізичну міць, а й швидку реакцію, витривалість, кмітливість, терплячість. Поки доправили рибину на берег, сім потів з них зійшло. Як на трену­ваннях в Олексія Михайличенка. Було що потім розповідати дру­зям з команди!

Віктор Вацко не вперше дивує своїх прихильників перемогами на рибальському фронті. Цього разу його успіх розділили фут­больні зірки. Від нього навчилися етики спортивного риболовства: з упійманим коропом сфотогра­фувалися, поцілували його і… відпустили у воду.