Передплата 2024 «Добрий господар»

Масштабний мітинг у центрі Києва: учасники акції збираються перекрити Хрещатик

  • 29.05.2020, 12:15
  • 1 571

Сьогодні, 29 травня, у центрі Києва відбувається масовий мітинг сімей, які вклали гроші у квартири від банку "Аркада" та вже кілька років не можуть отримати ключі від своїх квартир

Мітинг спочатку прийшов до офісу банку «Аркада», люди з’їхались з кількох областей України, повідомляє ТСН.

До мітингарів вийшов представник банку і запевнив, що також зацікавлений у вирішенні цього питання на користь вкладників, однак їм доведеться ще почекати. Після того колона вирушила до Офісу президента — люди передали листа главі держави та до НАБУ.

Далі мітингувальники пішли до КМДА, де збираються поставити намети й перекрити Хрещатик. Піший мітинг супроводжує автоколона родин постраждалих вкладників.

Читайте також: Вимагають послаблення карантину: під Офісом президента підприємці влаштували протест

Як відомо, ще в грудні 2018 року київська міська влада розірвала договір оренди із забудовником, який зводив багатоповерхівки на столичних Осокорках. Будівельні роботи, втім, не зупинились. Вирішити цю проблему не можуть і донині. Раніше громадські активісти та ошукані інвестори «Укрбуду» вийшли на мітинг проти ексглави корпорації Максима Микитася. Протестувальники вимагають справедливого покарання для забудовника.

Схожі новини