Передплата 2024 «Добра кухня»

"Ось так починається Росія", - Ахтем Чийгоз про свавілля силовиків у Музеї Гончара

ДБР намагалося вручити повідомлення про підозру п'ятому президентові, коли той разом з дружиною представляв колекцію картин

«Ось так починається Росія. Запам’ятайте ось це всі», — так прокоментував інцидент у Музеї Гончара народний депутат України Ахтем Чийгоз.

Свавілля ДБР і силовиків зі спецназу, які вчинили провокацію на презентації колекції картин родини Порошенків у Музеї Гончара, Ахтем Чийгоз порівняв з подіями у Криму 2014 року. «Ми це бачили, як в Криму починалося набагато раніше, у 2014 році. Як набирали для того, щоб свободу та демократію придушувати, збирали псів, для яких немає ні честі ні гідності. Я пройшов через них. Ось так починалася Росія в Криму».

«Те, що я бачу зараз, те, що роблять в ДБР, називаючи це правоохоронними органами — це початок Росії в Криму, ось це свавілля. Не виконуйте злочинних наказів. Киньте посвідчення в обличчя. Кілька посвідчень кинете — і вони зрозуміють, що вони не зібрали тут для себе зграю, яка виконуватиме всі незаконні дії», — звернувся народний депутат до правоохоронців.

Схожі новини