Передплата 2024 «Добра кухня»

Львівські патрульні знайшли в авто підозрілого чоловіка жахливу знахідку

  • 22.05.2020, 18:15
  • 5 921

Сьогодні, близько 2-ї години ночі, патрульні, які перебували на охороні громадського порядку на території медичного закладу, побачили автомобіль BMW, який на великій швидкості під’їхав до головного входу лікарні. З салону транспортного засобу вибіг водій та наполегливо почав стукати у двері приймального відділення

Поліцейські підійшли до чоловіка, щоб дізнатись причину такої поведінки та помітили на пасажирському сидінні закривавленого чоловіка. Патрульні негайно почали надавати першу медичну допомогу та паралельно повідомили лікарів, які госпіталізували потерпілого в реанімацію. На жаль, від отриманих травм чоловік помер, повідомляє «Діло».

До приїзду слідчо-оперативної групи Личаківського відділу поліції, інспектори забезпечили охорону місця події. 34-річний водій поводив себе підозріло, чітко пояснити, що трапилось не зміг.

Патрульні вирішили перевірити місце проживання керманича. За вказаною адресою вони зустріли жінку, яка повідомила, що її чоловік (водій BMW) випивав разом із 33-річним братом, громадянином Грузії. Згодом вона почула, як завівся двигун автомобіля і вони кудись поїхали. На місці застілля поліцейські виявили сліди, ймовірно, крові.

Читайте також: У Львові жорстоко вбили лідера відомого рок-гурту «Лесик Band»

У процесі проведення першочергових слідчих дій, в салоні автомобіля виявили ніж. Згодом чоловік повідомив, що під час вживання алкогольних напоїв у нього з братом виник конфлікт.

Зараз чоловіком займається поліція.

Схожі новини