Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вера Вонг у 70 виглядає як дівчинка! (фото)

Дизайнер Вера Вонг, відома своїми колекціями шлюбних суконь, викликала неабияку заздрість у представниць прекрасної статі.

Дизайнер шокувала своїми постами під час карантину, який вона проводить у Маямі-Біч, виклавши в Інстаграм фото. На знімках вона виглядає як 30-річна дівчина — струнка, спортивна, модна. Може, ніхто б і не здивувався, якби не було написано, що Вері Вонг 70 років!

Сукні від Вери Вонг — це практич­но культ. У її нарядах йшли під вінець Челсі Клінтон, Іванка Трамп, Кім Кардаш’ян, Ума Турман, Дженніфер Лопес та багато інших.

Вона була професійною спортс­менкою, талановитою фігуристкою, і ще 1968 року прикрасила обкладин­ку Sports Illustrated. Вера вирішила покинути спортивну кар’єру, коли не ввійшла до складу олімпійської збір­ної. Та, попри все, її зв’язок зі спор­том триває усе життя. Коли стала дизайнером, розробляла костюми для фігуристів і увійшла до залу сла­ви США з фігурного катання.

17 років Вера Вонг присвятила роботі фешн-редактором Vogue.

Вона завжди із задоволенням демонструє свою фігуру. Її повсяк­денний стиль — розпущене волос­ся і великі темні окуляри. Вера із за­доволенням носить міні, взуття на високих підборах і модні аксесуа­ри. І ніколи не намагається одяга­ти на себе речі, які б відповідали її віку. Навпаки, в її шафі бандани, міні, «шпильки» та ультрамодний одяг…

Схожі новини