Передплата 2024 «Добрий господар»

На «Міс Всесвіт» українка здивувала усіх сукнею у патріотичних кольорах

  • 13.01.2023, 18:15
  • 1 568

Вікторія Апанасенко на конкурсі «Міс Всесвіт» одягнула приголомшливу сукню з вишитим серцем та шлейфом-прапором

Фото з соцмережі Апанасенко
Фото з соцмережі Апанасенко

11 січня у Новому Орлеані розпочався конкурс краси «Міс Всесвіт». Україну на міжнародній сцені представляє 28-річна модель із Чернігова.

Вікторія показує всьому світові приголомшливі вбрання талановитих українських дизайнерів. На цей раз дівчина здивувала виходом у вечірній сукні від Івана Фролова.

Вона з’явилася у вбранні чорного кольору, що символізує темні часи України. Вишите вручну синьо-жовте серце — це частина благодійного проєкту FROLOV. Кожна продана річ з таким елементом дизайну робить внесок у фонд Єфросініної й спрямована на допомогу дітям, які постраждали під час війни.

«Чорний колір — це колір жалоби, він показує ціну нашої свободи. Але також це описує силу і внутрішню рішучість. Нагадування, що найтемніший час перед світанком», — написаланаписала Вікторії в інстаграмі.

Родзинкою сукні став синьо-жовтий шлейф — колір свободи українців. Також вбрання прикрашене золотими кристалами над синьо-жовтим серцем. Це про сильний дух нашого народу, який бореться за майбутнє своїх дітей, символ життя і світла, що випромінюється нескореними людьми.

Схожі новини