Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Подарував машину на фронт, а її хтось привласнив й продав!

Василь Буковський з села Боремель Демидівського району Рівненської області був шокований, коли одного дня йому зателефонував незнайомець й запитав, чи не має той документів на стару «Волинянку»

Мовляв, купив машину з рук без паперів, а в бардачку знайшов страховку на його ім’я. Пан Василь спершу не втямив, про що йдеться. Адже свою «Волинянку» він віддарував армії, коли почалася війна. Та згодом отримав підтвердження: авто таки його.

— Машину я віддав хлопцям на фронт у березні 2015 року, — розповів Василь Буковський. — Тоді в АТО воювали мій племінник та його син. Думаю, «Волинянка» не нова, та на ходу, хоч хліб буде чим підвезти. Поварив, підфарбував — і передав через волонтерів разом з документами, але без доручення.

Зізнається, радів, як в теленовинах бачив «Волинянку». Думав, може, то саме його машина й досі служить. Але після нещодавнього телефонного дзвінка відчув велике розчарування, бо дізнався, що його автомобіль продали по оголошенню за якихось 10 тисяч гривень. Він сподівається, що тих, хто торгує сумлінням, знайдуть.

Схожі новини