Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові відновлює роботу ТРЦ King Cross Leopolis

  • 10.05.2020, 09:35
  • 1 395

Один із найбільших ТРЦ Львова King Cross Leopolis оголосив про відновлення роботи із понеділка, 11 травня

Про це йдеться на сторінці торгового центру у фейсбуці.

Відчиняться магазини з одягом, взуттям, аксесуарами, товарами для дому, магазини з іграшками та дитячими товарами, спортивним спорядженням, книгарня та ін.

«Дорогі відвідувачі, Кабінет Міністрів і ЛОДА послабили карантинні обмеження — з 11 травня дозволена торгівля непродовольчими товарами у торгових центрах. Це означає, що магазини у ТРЦ King Cross Leopolis знову відчинить свої двері!

Водночас розважальна зона та ресторани поки що залишаться закритими. Зверніть увагу на правила безпечних покупок, які досі залишаються актуальними: використовуйте засоби індивідуального захисту, намагайтесь часто мити та дезінфікувати руки, при покупках дотримуйтесь дистанції у 1,5−2 м. від інших людей.

Задля безпеки працівників магазинів та наших покупців, у ТРЦ King Cross Leopolis будуть розміщені дезінфектори, а на вході всі відвідувачі проходитимуть температурний контроль. У приміщенні ми й надалі будемо проводити регулярну обробку поверхонь", — сказано у дописі.

Своє рішення адміністрація ТРЦ пояснює тим, що комплекс знаходиться за межами Львова, тож підпорядковується рішенню області.

Читайте також: Садовий: «Послаблення карантину у Львові буде частковим»

Нагадаємо, на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС ухвалили низку рішень щодо послаблення карантинних заходів у Львові з 11 травня. Щоправда, через збільшення кількості підтверджених випадків коронавірусу, не всі рішення Кабміну будуть впроваджені у Львові.

З 11 травня львів’яни можуть виходити в парки та сквери, бо це рекомендовано. Але треба дотримуватись дистанції. Також з понеділка можна відвідувати наші музеї просто неба — це Шевченківський гай, Личаківський цвинтар і музей «Територія терору».

Схожі новини