Передплата 2024 «Добра кухня»

Місію виконано! Українські медики повертаються на батьківщину

  • 23.04.2020, 13:15
  • 864

Після роботи в лікарнях міст Пезаро та Урбіно українські лікарі залишають регіон Марке і повертаються в Україну

Про це повідомляє Посольство України в Італії на своїй сторінці у Facebook.

«Рятуючи італійських пацієнтів, українські медики набули від італійських колег важливий досвід боротьби з Covid-19, який віднині слугуватиме для лікування хворих на коронавірус у нашій державі.

Як вважають самі лікарі, найкращою оцінкою їх роботи в місцевих лікарнях стали щирі слова вдячності від простих місцевих мешканців, які на кожному кроці (від вулиць і до супермаркетів) впізнавали українських медиків і дякували за те, що українці так близько взяли до серця біду місцевих жителів".

Читайте також: На тобі, небоже, що мені негоже! «Гуманітарка» Путіна виявилася показовим жестом

Найточнішу узагальнену оцінку української допомоги висловили у своєму колективному листі на адресу Посольства монахині монастиря Святої Кьяри: «жест України вражає нас ще більше саме тому, що ваш народ у цей час торкнулась трагедія війни та страждань…».

«Ми вдячні за виявлення до нас любові та милосердя братніми українськими лікарями, і ми запевняємо вас у наших молитвах за медиків, за їх пацієнтів та за їхніх рідних і близьких».

«В наших очах ваша доброта безмежна, зворушлива та надзвичайно цінна. Ваша щирість дає нам крила, тож нехай молитва наших сестер супроводжує вас на ваших життєвих шляхах. Христос Bоскрес! Воістину Воскрес!»

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень