Передплата 2024 «Добра кухня»

Бригаду медиків ізолювали на 14 днів через брехню пацієнтів

  • 19.03.2020, 11:54
  • 885

У Херсоні бригада швидкої допомоги потрапила на 14-денний карантин через те, що виїхала на виклик до сім'ї, яка не сказала про недавню закордонну поїздку

Про це на своїй сторінці у Facebook написав директор департаменту здоров'я херсонської ОДА Віктор Короленко, повідомляє OBOZREVATEL.

За його словами, 18 березня, в швидку допомогу надійшов виклик зі скаргами на високу температуру у членів сім'ї, що живе в Херсоні.

Диспетчеру, за інформацією Короленка, не розповіли про те, що недавно сім'я виїжджала за кордон, тому швидка поїхала на виклик без засобів підвищеного захисту. Як наслідок, бригада була поміщена у карантин на 14 діб через ризик заразитися коронавірусною інфекцією COVID-19.

Короленко закликав громадян відповідально ставитися до інформації, яку вони повідомляють під час виклику швидкої: «інакше нікому буде виїжджати на виклики, всі бригади швидкої перебуватимуть на карантині», — підкреслив він і нагадав про адміністративну та кримінальну відповідальність за порушення режиму карантину.

Схожі новини