Передплата 2024 ВЗ

"А всі тихо мовчали": на Львівщині жорстоко знущалися з дівчини-сироти

  • 11.03.2020, 17:14
  • 2 316

У Перемишлянах – районному центрі на Львівщині – зловмисники жорстоко побили та здійснили сексуальне насильство щодо дівчинки-сироти

Про це інформує у соцмережі Олена Липа, повідомляє Діло.

Авторка публікації уточнює, що вже кілька тижнів в інтернеті шириться відео сексуального насильства щодо дівчини, записане у Перемишлянах. (З етичних міркувань відео не публікуємо, воно є у розпорядженні ГО «Варта1»).

«Виявляється, у цьому місті є конкретні виродки, а всі тихо мовчать. Наше суспільство з’їхало з глузду. Люди забули, що таке людяність, деякі втратили людську сутність і стали гіршими за тварин», — обурюється дописувачка.

Однак причетні до цього звірства залишилися непокараними.

Місцеві мешканці повідомляють, що дівчинка Віра — сирота з Рогатинського району Івано-Франківської області. У листопаді дівчина закінчила навчання в Перемишлянському професійному ліцеї та залишилася проживати в Перемишлянах, винаймаючи помешкання разом із працівницею кафе «Автостиль».

Зі слів місцевих, близько двох тижнів тому у барі «Автостиль» дівчині-сироті ця працівниця бару на голову вилила майонез та повитирала їй голову ганчіркою, якою мила підлогу у барі. Усе це знімалось на відео. (Власники харчового закладу звільнили працівницю, яка брала участь у знущанні). Окрім того, працівниця бару зламала дівчині руку під час побиття.

На правах анонімності, журналістам повідомили про працівницю бару: «тримала її під замком, в місто не відпускали одну, забрали мобільний телефон та гроші в сумі 45 тис., які мала на картці». У знущаннях і насильстві також звинувачують її дітей та невістку.

Правоохоронці у Перемишлянах начебто відмовилися прийняти від дівчини заяву про злочин. Дівчина повернулася на Франківщину, де звернулася у правоохоронні органи.

Схожі новини