Передплата 2024 «Добрий господар»

Суд США розглядає позов Алекса Ровта до Олександра Дубінського та телеканалу 1+1

  • 26.02.2020, 14:57
  • 2 154

З метою забезпечення позову Алекс Ровт просить Федеральний суд США накласти арешт на все майно відповідачів

Федеральний суд США прийняв до розгляду позов Алекса Ровта до народного депутата Олександра Дубінського, авторів програми «Гроші» та телеканалу «1+1» щодо розповсюдження неправдивої інформації стосовно нього. Про це написав колишній очільник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль у Facebook, інформує ГЛАВКОМ.

Москаль додав, що позивач також просить Федеральний суд США витребувати й прийняти до розгляду справу, яка порушена 20 жовтня 2019 року судом штату Делавер (№ 2019−0377) щодо відмивання на території США коштів, отриманих злочинним шляхом кінцевим беніфеціаром «1+1» Ігорем Коломойським. Кошти у розмірі $ 607 перераховувались через «Приватбанк», а 46 мільйонів із них належали «Кварталу-95».

Алекс Ровт, за словами Москаля, подав аналогічні позови до тих самих відповідачів також і до Солом’янського та Подільського районних судів Києва.

«Можна вже робити ставки на те, які суди швидше розглянуть ці справи — українські чи американський?», — запитує колишній губернатор Закарпаття.

Москаль зазначив, що також подав клопотання, «щоб при залученні мене в даній справі на території США всі витрати на переліт і проживання було покладено на відповідачів. Я попереджав: не викликайте вовка з лісу! Бо він може й вийти…», — резюмував він.

Крім того, Геннадій Москаль оприлюднив копії перших і кількох останніх сторінок ухвали суду.

Схожі новини